Cine Suntem

Menținem cele mai înalte standarde în:

Educație
Grădini urbane
Agricultură

Sapiens Systems oferă un nou mod de trai pentru comunitatea umană:

Misiunea noastră este de a construii o societate sănătoasă, educată și sustenabilă.

Educația duce la inventivitate și evoluție a societății.

Grădinile urbane oferă un mediu relaxant, aer curat și protecție împotriva schimbărilor climatice și împotriva răspândirii virusurilor și bacteriilor dăunătoare.

Agricultura pe verticală ne hrănește sustenabil și sănătos.


Istoricul nostru

Am început din pură pasiune pentru știință. Am oferit prezentări științifice gratis școlilor. Apoi am înființat o firmă. Acum avem cursanți acceptați în universități de top, firme mulțumite și cumpărători satisfăcuți.

Filosofia noastră

De la blocuri la străzi, de la telefoane la microcipurile din acestea, de la tratamente la sateliți, aproape tot din ceea ce există în jurul nostru se bazează pe știință. Domeniul științei stă la baza civilizației moderne, iar noi dorim să folosim cele mai noi descoperiri pentru a avansa societatea umană. De la cursurile științifice până la ceea ce punem în farfurie, de la grădinile pe blocuri, la culturile din fermele verticale, noi profităm de sutele de ani de știință pentru a oferii produse și servicii optime.

Ce facem

Datorită experienței, putem să avem grijă de toate nevoile tale.

Ce spun clienții noștrii

Simt că mi s-au deschis orizonturile. Lumea mea a devenit mult mai vastă și plină de lucruri neașteptate. Apoi am intrat la King's College și la Manchester University în UK. Am primit consiliere grozavă, cursurile sunt fantastice și chiar am mers si am vizitat UK cu profa. Foarte frumos!

Beatrice

Grădina este fantastică. Cred că nici în cele mai nebune vise ale mele nu mi-am imaginat că pot să am așa ceva la bloc. Mă relaxează și miroase fenomenal. Și vecinii mă credeau nebună că vreau așa ceva. Acum toți îmi spun că a fost cea mai bună optiune votată de asociația de locatari a blocului.

Nela

Ultimele Proiecte ale noastre

© Copyright Sapiens Systems