Cursuri, workshopuri și proiecte de cercetare


De ce Club Edu?

Dorim să aducem la cunoștință publicului iubirea noastră pentru educație. Astfel, am organizat Club Edu cu profesori care predau practic, prin experiment, modelare și construcție. Profesorii nostri sunt oameni care lucrează în domeniile din care predau și sunt dornici de a împărtăși din experiența lor! Avem profesori ingineri în proiectele dezvoltate de compania noastră cât și profesori parteneri din alte domenii și cercetare.

Împreună cu Școala 117 (instituția coordonatoare de proiect) am câștigat un proiect Erasmus Plus prin care urmează să organizăm workshopuri in România, Portugalia, Polonia, Slovenia, Turcia și Grecia între 2021-2023. Printre elevii noștri se numără tineri care au intrat în universități de top: King's College London, Oxford, Harvard, Sorbona. Iar aceștia ne răsplătesc, venind în vacanțe și vorbind cu actualii noștri elevi despre viața universitară. 

Pentru toți cei curioși: trebuie doar să faceți o programare la nr.  0738574897 sau office@sapienssystems.net pentru a ne cunoaște.

 
 
Club Edu Drumul Taberei
Program de lucru:

Luni - Vineri: 9:00-21:00 , Sâmbătă: 10:00-16:00

Adresa: Sector 6, Str. Brașov Nr 19, Bl OD 5, sc 3 (intrarea este lângă afișul sediului, dinspre piața Moghioroș/Drumul Taberei. 3 minute de mers de bus/tramvai/metrou).  

Aprilie 2021: Deschiderea Sapiens School Unirii

Cursuri și workshopuri

Cursurile sunt organizate pe categorii de vârstă/instituție și orice subiect este explicat de la 0.

 1. Antreprenoriat 
 2. Biologie
 3. Chimie
 4. Drepturile omului
 5. Educație de sănătate
 6. Educație de mediu
 7. Engleză
 8. Fizică
 9. Istoria universului
 10. Neuroștiință
 11. Programare și inteligență artificială
 12. Robotică
 13. Rachete
 14. Coreeană
 15. Workshopuri
Cercetare și dezvoltare
 • Sisteme verzi smart
 • Sisteme aeroponice
 • Robotica și automatică


© Copyright Sapiens Systems